ad tameiakes econo 06 11 13

A+ A A-
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 19:11 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εχθές, Τετάρτη 23/04/2014 πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική κλήρωση στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, παρουσία των μελών του Δ.Σ., για την ανάδειξη των νικητών της λαχειοφόρου δράσης «Πάσχα 2014». Οι 39 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν από μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ, χορηγία των καταστημάτων, είναι οι παρακάτω:

Νο 3: «ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ»
Νο 5: «YOU SHOP» ΔΗΜΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 18:57 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, έχει την τιμή και τη χαρά να ενημερώσει το κοινό ότι θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της, μετά από πρωτοβουλία της, την «ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» του καθηγητή Κώστα Κοτσανά.
Ο δημιουργός της, ο καθηγητής Μηχανολογίας κ. Κώστας Κοτσανάς, έχει ιδρύσει τα ομώνυμο Μουσείο στο Κατάκολο Ηλείας, στο οποίο εκθέτονται 300 ομοιώματα τεχνολογικών εφαρμογών - εφευρέσεων που χρονολογούνται από το 2000 π.χ. έως και το τέλος του Αρχαιοελληνικού Κόσμου και θεωρείτε η πληρέστερη έκθεση του είδους της παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 18:44 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

1.Με το υπέροχο έργο «Così fan tutte» («Έτσι Κάνουν Όλες»), του Wolfgang Amadeus Mozart, στις 26 Απριλίου 2014 ώρα 19:55 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD». Ο μαέστρος James Levine διευθύνει την αγαπημένη όπερα του Mozart γύρω από τις δοκιμασίες των δεσμών του έρωτα. Τα νεαρά αστέρια της Met ερμηνεύουν τους βασικούς ρόλους: η Susanna Phillips και η Isabel Leonard είναι οι αδελφές Φιορντιλίτζι και Ντοραμπέλα, ο Matthew Polenzani και ο Rodion Pogossov είναι οι αγαπημένοι τους, ενώ η Danielle de Niese ερμηνεύει την πανέξυπνη Ντεσπίνα.

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 13:29 ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου παρουσιάζουν την Παρασκευή 25 Απριλίου τα στελέχη του συνδυασμού που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Γρεβενών.
Η παρουσίαση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Γρεβενών.

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 13:25 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας, ανακοινώνει, ότι:
Τα άτομα με αναπηρίες που είναι κάτοχοι Δελτίου Μετακίνησης ΑμεΑ για μειωμένο εισιτήριο (πάσο),σύμφωνα με την Δ9α/Φ.11/ΓΠ .οικ 11762/420/10-4-2014 διευκρινιστική εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ότι, για την ανανέωση αλλά και την έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ, ημερομη-νία έναρξης ορίζεται η 15η Απριλίου 2014 και λήξης η 31η Δεκεμβρίου 2014.
Ως ημερομηνία λήξης ισχύος των δελτίων του έτους 2013 ορίζεται η 31η Μαϊου 2014.

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 11:48 ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αγαπητοί φίλοι , φίλες

Η παρούσα δημοσιοποίηση αποτελεί την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου

Γεννήθηκα το 1980 και μεγάλωσα στα Γρεβενά όπου διαμένω έως και σήμερα .
Από το 2001 έως το 2010 εργαζόμουν ως υπεύθυνος πωλήσεων στην TASTY FOODS ΑΒΓΕ με περιοχή ευθύνης τη Δυτική Μακεδονία και την Θεσσαλία.

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 11:38 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στην δημόσια πρόσκληση που απευθύναμε για τον 1ο Δημόσιο Διάλογο Νέων που διοργανώνουμε, επισημάναμε ότι η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο. Γίναμε όμως αποδέκτες προβληματισμού από υποψηφίους συμβούλους οι οποίοι λόγω του νόμου που αφορά στην προεκλογική περίοδο επιτρέπει μόνο μία εμφάνιση υποψηφίου συμβούλου στο διαδίκτυο. Έτσι με την παρουσία τους στο διάλογο θα εξαντλούσαν το περιθώριο αυτό.
Αποφασίσαμε λοιπόν, ερχόμενοι και σε συνεννόηση με τους υποψηφίους συμβούλους που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή, η εκδήλωση να

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 11:21 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Πολυπληθές κλιμάκιο της Δημοτικής Κίνησης ¨Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας¨ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ζαραφίδη παρευρέθη στις επετειακές εκδηλώσεις του χωριού Πύργοι αποτίοντας φόρο τιμής στο μαρτυρικό χωριό. Οι θηριωδία των ναζιστικών στρατευμάτων άφησε πίσω της καμένη γη και εκατοντάδες θύματα στα χωριά της Εορδαίας που ύψωσαν το ανάστημά τους στον γερμανό κατακτητή. Στις εκδηλώσεις μνήμης παρευρέθη και αντιπροσωπεία του ελληνογερμανικού συλλόγου "Dialogos" που περιοδεύει στα μαρτυρικά χωριά της Εορδαίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 11:07 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Την Τετάρτη 23/4/14 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θέμης Μουμουλίδης με κλιμάκιο της περιφερειακής παράταξης "ΑλλάΖουμε Εποχή" επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους τους εκθέτες της λαϊκής, να ανταλλάξει ευχές και χρόνια πολλά και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα τους. Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε και από τους πολίτες οι οποίοι παρέλαβαν υλικό από τα μέλη της παράταξης και συζήτησαν με τον Θέμη Μουμουλίδη τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που προκύπτουν στην καθημερινότητα τους από την ζοφερή πολιτική πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 11:00 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας- Π.Ε. Κοζάνης και Δήμο Βοΐου, για την ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας καθώς και η δημοπράτησή του με το ποσό των 3.030.000 Ευρώ.
Πρόκειται για μία νέα θετική εξέλιξη στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε η Σιάτιστα και ευρύτερα η περιοχή να αποκτήσουν νέο σύγχρονο Κέντρο Υγείας το οποίο θα παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες στους πολίτες με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου έκανε την

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 10:49 ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισκέφθηκε σήμερα (Τετάρτη 23/04/2014) την Καστοριά, τα Γρεβενά και την Κοζάνη.

Ο Π. Ψωμιάδης απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ τόνισε: «Η Ελλάδα σήμερα μας θέλει ενωμένους. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των συμπατριωτών μας και ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την ένωση για την πατρίδα και το λαό ώστε να εκφράσουμε τις δυνάμεις της λαϊκής αυθεντικής κεντροδεξιάς, της κεντροδεξιάς που αντιστέκεται στο συνεχιζόμενο βιασμό της μεσαίας τάξης στο ξεπούλημα της εθνικής

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 10:39 ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Ουζουνίδου Ευγενίας με τον πρόεδρο του σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας κ. Σαραφίδη Θωμά, ο οποίος κατέθεσε τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την εύριθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ και την κατάσταση η οποία, όπως πρόσθεσε, είναι πλέον τραγική από ελλείψεις προσωπικού, ασθενοφόρων και εξοπλισμού.

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 10:04 ΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την τριπλή εκλογική μάχη του Μάη αποφασισμένοι, με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις λαϊκές δυνάμεις.
Δεν είμαστε ούτε από αυτούς που εμφανίζονται προεκλογικά και έρχονται σαν σωτήρες του τόπου, τους

Διαβάστε περισσότερα...
Τετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 13:59 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Πάσχα 2014» του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών. Στα πλαίσια της δράσης την Μεγάλη εβδομάδα  τοποθετήθηκε περίπτερο στην κεντρική πλατεία της πόλης. Πλήθος καταναλωτών έσπευσε για να προμηθευτεί δωρεάν τον τυχερό λαχνό, ο οποίος δίνει την δυνατότητα σε 35 τυχερούς να κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για τις αγορές τους από τα καταστήματα-μέλη του Συλλόγου.

Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δήμαρχος κ. Δημοσθένης

Διαβάστε περισσότερα...
Τετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 11:36 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Χθες (22-04-2014) το πρωί, σε περιοχή της Μεσοποταμίας Καστοριάς αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Καστοριάς, συνέλαβαν 22χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος οδηγός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 40χρονο ομοεθνή του, μη νόμιμο μετανάστη, ο οποίος

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημερώσου μέσω e-mail

Γράψε το mail σου για να ενημερώνεσαι πρώτος.FOCUS LOGO

vatol

GrevenaIN.gr 2012 - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Desing and Power by CityTEC Business Solutions.

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration
or Ακύρωση