A+ A A-
Τρίτη, 15 Ιούλιος 2014 18:28 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών ανακοινώνει στις επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου και στο αγοραστικό κοινό ότι οι καλοκαιρινές εκπτώσεις για το 2014 ξεκινάνε από Δευτέρα 14 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 σύμφωνα με το επίσημο άρθρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου(Ε.Σ.Ε.Ε.).

Τέλος, σε ότι αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων καλοκαιρινής περιόδου που έχει οριστεί από τον νόμο Ν. 4177/2013, ενημερώνουμε ότι τα καταστήματα την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 θα

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 12:49 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παρακαλούνται οι παραγωγοί που υπέβαλλαν αίτηση ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ για το έτος 2013 να προσέλθουν στα γραφεία της ΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ή στον ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για να ενημερωθούν εάν τυχόν υπάρχουν ελλείψεις δικαιολογητικών στο φάκελό τους. Η πληρωμή του προγράμματος θα γινει πολύ σύντομα. Ο έλεγχος των χωριών γίνεται σταδιακά και το χρονικό διάστημα για την υποβολή των δικαιολογητικών είναι περιορισμένος. Τα συνήθη επιπλέον δικαιολογητικά είναι το Ε1 του ιδιοκτήτη για τους παραγωγούς που δηλώνουν

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 12:22 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μετά από τις δύο πετυχημένες συναυλίες, την Κυριακή με τις πολλές παράλληλες δραστηριότητες στα Πιέρια στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών σειρά έχει την Δευτέρα το βράδυ 14 Ιουλίου ώρα 21.00 η Ευανθία Ρεμπούτσικα.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις της σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, με την καινούργια της δουλειά με τον τίτλο: «Η Παράσταση Αρχίζει...».

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση,

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 12:16 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Το Σάββατο (12.07.2014) τις μεσημεριανές ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν στο Τρίκορφο Γρεβενών 49χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, μετά από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων κατελήφθη ο 49χρονος την ώρα που επιχειρούσε να ποτίσει δενδρύλλια κάνναβης σε χώρο κοντά στο πατρικό του σπίτι, στο Τρίκορφο Γρεβενών. Αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, όμως ακολούθως αφού αναζητήθηκε,

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 11:57 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σύμφωνα με το Ν.4177/2013 (ΦΕΚ Α' 173/08.08.2013), επιτρέπεται η πώληση εμπορευμάτων ή η παροχή υπηρεσιών με μειωμένες τιμές τέσσερις (4) φορές το χρόνο, ως εξής:
Α) Τακτικές εκπτώσεις:
• Από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και
• Από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 11:52 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

«Σεβασμιώτατε εκπρόσωπε του Οικουμενικού Πατριάρχη, Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών, Σεβασμιώτατοι αρχιερείς, σεβαστοί πατέρες, εντιμότατοι πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες, πενθηφόρε λαέ της πόλης και της περιφέρειας Γρεβενών.
Κυκλώνουμε σήμερα το σεπτό σκήνωμα του Μητροπολίτη μας, που ανάλωσε τη ζωή του διακονώντας την εσχατιά αυτή της ελληνικής γης. Πενθεί η μητροπολιτική περιφέρειά μας, καθώς κατευοδώνει τον Σεβασμιώτατο

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 11:14 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Την Παρασκευή(11-07-2014) το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Κοζάνης – Αιανής, στη διασταύρωση της Αγίας Παρασκευής, ποδήλατο στο οποίο επέβαινε 68χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικές προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Το Σάββατο (12-07-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Άρδασσα Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 10:59 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Πριν δύο χρόνια ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στην περιοχή Λιβάδια Κοτύλης του δήμου Νεστορίου.

Σε αυτά τα δύο χρόνια το ΠΕΣ δέχτηκε συνολικά 8.425 επισκέπτες.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν 10 επιστημονικά συνέδρια σχετικά με την Ιστορία και το φυσικό περιβάλλον τα οποία παρακολούθησαν περίπου 1000 άτομα. Αξιοσημείωτη ήταν η διημερίδα που συνόδευσε τη

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 10:45 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών «ΕΛΠΙΔΑ» εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Γρεβενών Σεργίου και σε έκτακτη συνεδρίαση του στις 11-07-2014 αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό υπέρ «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΓΚΙΑ & ΜΑΡΙΑ ΒΑΝΙΩΤΗ

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 10:39 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Με απέραντη λύπη ζούμε το θλιβερό γεγονός της εκδημίας του Αειμνήστου Μητροπολίτη μας Σέργιου
Ο Δεσπότης μας , πατέρας όλων μας για σαράντα κοντά χρόνια απέδειξε ότι αγάπησε , ευεργέτησε , δίδαξε και ανέδειξε τα Γρεβενά σε όλα τα επίπεδα , θρησκευτικό , εθνικό , κοινωνικό , ανθρωπιστικό και προπαντός στάθηκε δίπλα σε όλους που θέλησαν το κάλο .

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 10:30 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Μια ξεχωριστή βιβλιοθήκη για παιδιά και νέους, ένας ιδιαίτερος χώρος δημιουργικής απασχόλησης και μελέτης, δημιουργήθηκε στο ορεινό χωριό Κρανιά Γρεβενών, στις παρυφές της Βάλια Κάλντα, με πρωτοβουλία του Δικτύου Εθελοντών "Δημοσιογράφοι σε Δράση -Journalists Acting".

Για την ολοκλήρωσή της, οι δημοσιογράφοι μέλη του Δικτύου είχαν αμέριστη στήριξη από τη δημοτική αρχή Γρεβενών, εταιρείες-χορηγούς, αλλά και δεκάδες πολίτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους για τη

Διαβάστε περισσότερα...
Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 12:54 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι επιθυμούντες να καταθέσουν στεφάνι εις την σεπτήν σορόν του μακαριστού Μητροπολίτου Γρεβενών κυρού Σεργίου παρακαλούνται όπως, εάν το επιθυμούν, καταθέσουν, υπέρ του Γηροκομείου, το ανάλογον ποσόν στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών ή στον λογαριασμό της Εθνικής Τραπέζης 401142-25.

Εκ του γραφείου τύπου

Διαβάστε περισσότερα...
Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 12:45 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στα πλαίσια του τριήμερου πένθους που ορίστηκε από τον Δήμο Γρεβενών με την αναγγελία της κοίμησης και της αποδημίας εις Κύριον του Μακαριστού Μητροπολίτη Γρεβενών Σεργίου αποφάσισε ομόφωνα ότι τα εμπορικά καταστήματα το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 θα παραμείνουν κλειστά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα...
Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 12:40 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Από το Δήμο Γρεβενών ανακοινώνεται ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων «Γ΄ διμήνου» 2014 (Μάιος – Ιούνιος) θα αρχίσει από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014.

Το ποσό που αναλογεί σε κάθε δικαιούχο θα κατατεθεί στο λογαριασμό (Τραπεζικό η ΕΛ.ΤΑ.) τον οποίο δήλωσε κατά την απογραφή του.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Διαβάστε περισσότερα...
Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 12:28 ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Κεντρική Πλατεία, στις 19:00 η ποδηλατική ομάδα δράσης «Αθλητές κατά του Καρκίνου» σας καλεί στη φιλανθρωπική διοργάνωση:
"ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ"
• Στηρίξτε τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους ενισχύοντας το Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.).

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημερώσου μέσω e-mail

Γράψε το mail σου για να ενημερώνεσαι πρώτος.FOCUS LOGO

vatol

GrevenaIN.gr 2012 - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Desing and Power by CityTEC Business Solutions.

Login or Register

LOG IN

Register

User Registration
or Ακύρωση